s-
----
-
Wat zijn voor Gert-Jan Remijnse belangrijke kwaliteiten in zijn leven?

Het beseffen dát je bent en het geluk en potentieel dat daarin besloten ligt heel bewust tot leven te laten komen. Dit kan zich uiten door het kunnen genieten van schijnbaar heel kleine dingen tot en met de diepst mogelijke liefde voor iemand.

Het mooi omgaan met jezelf en met anderen waarbij echtheid en sprankelendheid woorden zijn die de kwaliteit het beste weergeven.

Tegenslag en verdriet kunnen beschouwen als groeimomenten waarbij verdieping en transformatie van leefgedrag bijdragen tot hernieuwde levensvreugd en vitaliteit.

Verwondering toe kunnen laten en dankbaar kunnen zijn met dingen die op het eerste gezicht zo vanzelfsprekend lijken te zijn.

Het leren omgaan met de oneerlijkheid en onrechtvaardigheid die inherent is aan het bestaan. Dit een plek kunnen geven zonder verbitterd en gefrustreerd te worden is een hoge vorm van levenskunst.

Het leven zien als een mogelijkheid tot ontwikkeling en verwerkelijking van het potentieel dat in jezelf en het leven ligt opgeslagen. Hierbij ontwikkelt het besef dat je met zeer veel mensen en dingen op een schitterende manier verbonden bent.